Më 04.08.2022, në ora 13:30 në rrugën “Shtipska” në Tetovë, zyrtarë policorë nga SPB-Tetovë kanë privuar nga liria personin A.Z.(35) nga Tetova. Ai dyshohet se më 1 gusht 2022 ka sulmuar fizikisht personin B.O. nga Treboshi i Tetovës. Pas zbardhjes dhe dokumentimit të rastit do të vijojë një parashtresë përkatëse.Ts