Më 04.08.2022 në ora 21:20 në rrugën “Vëllezërit Simovski” në Tetovë, zyrtarë policorë nga SPB Tetovë kanë privuar nga liria personin S.I. (36) nga Tetova për shkak se me sjellje të pahijshme dhe agresive ka shkelur rendin dhe qetësinë publike. Ai është ndaluar në komisariat dhe pas dokumentimit të rastit do të vijojë parashtresa përkatëse.Ts