Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka zhvilluar sot një takim me Agim e Lorik Canën.

“Me shumë nostalgji dhe mall prita sot Agim dhe Lorik Canën.

Kujtova frymën patriotike dhe sportive të KF Prishtina në vitet tona studentore të 1981 ku Agimi printe pandalshëm drejt ligës së parë asokohe, por edhe grushtat e Lorikut në Beograd për ta mbrojtur flamurin tonë.

Ju paça gjithmonë shëndosh e mirë të dashur miq-shkruan Ahmeti” ka shkruar Ahmeti në Fb./TS/