VMRO-DPMNE përmes një kumtesë sot ka akuzuar LSDM-në se po ikën nga përballja me referendumin dhe zgjedhjet e parakohshme.

“LSDM ikën nga përballja me referendumin, ikën nga zgjedhjet, LSDM frikësohet nga populli.

LSDM e din se propozimin të cilin e shtynë në krye me tradhtarin Kovaçevski është i dëmshëm për Maqedoninë dhe do të thotë bullgarizëm i vendit, dhe për atë ikin nga referendumin.

LSDM e dinë se nëse populli del në referendum do të jetë masovikisht kundër bullgarizimit dhe asimilimit të cilën e shtyn Kovaçevski.

LSDM nga të njëjtat qëllim ikën edhe nga zgjedhjet. LSDM e dinë se populli nuk e mbështet”, thonë nga LSDM.