Me datë 24.07.2022 në ora 21:30 në SPB Tetovë, personi H.M.(52) nga Tetova ka raportuar se rreth orës 20:00 është sulmuar fizikisht në oborrin e tij nga fqinji i tij M.A.. Rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar, ku do të vijojë dhe parashtresa përkatëse.Ts