Më datë 28.07.2022 në ora 16:25, personi V.Gj. (66) nga Tenova e Tetovës ka raportuar se në oborrin e tij ka rënë një plumb endacak nga armë zjarri, pasi kishte dëgjuar më parë të shtëna. Një ekip nga SPB Tetovë ka kryer kontroll dhe proektili është marrë për procedurë të mëtutjeshme. Pas dokumentimit të rastit, do të vijojë një dorëzim përkatës.Ts