Me datë 24/25 korrik 2022, në periudhën prej orës 23:45 deri në ora 02:00, zyrtarët policorë nga SPB Tetovë në bashkëpunim me Inspektoratin Shtetëror të Tregut kanë kryer kontroll aksion në një objekt hoteliere në Zherovjanë të Tetovës. Gjatë kontrollit është konstatuar se F.J.(29) nga Ukraina nuk ka pasur leje pune dhe është ndaluar në SPB Tetovë për procedurë të mëtutjeshme.Ts