Pas emërimit të qeverisë, sot edhe zyrtarisht ka filluar me punë si drejtor në Sh. A. “Hekurudha Transport” Majan Vejseli informon Tetovasot.
Veseli është kuadër I partisë Alternativa që muaj më parë u bë pjesë e qeverisë.
Veseli tha me këtë rast se fillimisht, u jam mirënjohës dhe e falënderojë kryetarin tonë, Afrim Gashin, për besim e dhënë në detyrën e re, drejtor i Sh. A. “Hekurudha-Transport”.

Ai shprehu falënderimet e tij , për aktivistët e Alternativës, e veçmas kryetarin e degës së Tetovës, Dritan Bexheti. “Aktivistët tanë të degës, më dhanë mbështetje dhe përkrahje për të filluar detyrën dhe sfidën e re” tha ai.

Surpriza e ditës së parë të punës zyrtare, ishte nga aktivistët e degës së Tetovës dhe bashkëpunëtorët .Tetovasot.