Kolona të gjata automjetesh që nga mëngjesi i sotëm ndodhen para pikës kufitare Bogorodicë, për të hyrë në Greqi.

Në rrjetet sociale shpërndahen video dhe komente se kolona është deri në dhjetë kilometra.

Qytetarët që kanë shkuar për pushime në shtetin fqinj thonë se radhët janë aq të gjata sa nuk shohin as kufirin.