Pas vendimit të Ministrisë së Arsimit, për marrjen e kompetencave të kryetarit të komunës së Tetovës për shkarkimin dhe emërimin e drejtorit të gjimnazit “Kiril Pejçinoviq”, sot ish drejtoresha Teuta Llalla, është kthyer në zyrën e drejtorit të kësaj shkolle.

Llalla tha se luftën për ta dëshmuar pafajësinë do ta vazhdojë deri në fund, ndërsa akuzat e djeshme për keqpërdorime, i quajti fushatë parazgjedhore të BESA-s.