MPB njofton se dje ka vazhduar me kontrollet e intensifikuara në fushën e komunikacionit.

“Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar 85 masa, në mesin e të cilëve 11 për masa për motoçiklistë, 10 masa për vetura teknikisht jo të rregullt dhe pa regjistrim, shtatë për pa patentë shofer…”, njoftojnë nga MPB.

Nga MPB u bëjnë thirrje të gjithë qytetarëve që të respektojnë rregullat dhe rregulloret në komunikacion dhe së bashku të kontribuojnë për rrugë më të sigurta.