Kryetari i Çairit, Visar Ganiu ka bërë thirrje që sot të gjithë qytetarët dhe simpatizantët e FC Shkupit të jenë në stadiumin e qytetit.
SE NA JENA FC SHKUPI
Sonte të gjitha rrugët çojnë drejt Stadiumit “Todor Proeski”, ku kampioni ynë FC SHKUPI ndeshet me Dinamo Zagrebin.
Sonte ora 21:00 të gjithë të brohorisim vetëm një emër FC SHKUPI
#FCSHKUPI
#Klubiizemrës
#Krenariajonë
#Kampion
#ÇAIRI