Daria e vogël mundi leuçeminë dhe duke u kapur për dore me vëllain e saj më të madh i ra ziles në Klinikën e Fëmijëve.

Gjatë luftës së saj me sëmundjen, publiku maqedonas ka mundur të përcjellë rregullisht situatën përmes profilit të saj në Facebook, ku është publikuar një video emocionuese e ziles së saj.

“Besoi se do të mundte dhe ia doli” – thuhet në përshkrimin pranë videos.

https://www.instagram.com/prettyeyesof_daria/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c856b33d-9c53-41b5-a91d-e69fc97ab988&ig_mid=09B4AA0A-A89E-493D-A570-65A5EF15D37A