Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi të mërkurën (27.07.2022) do të zhvilojë takim pune me Asociacionin Energjetik të Maqedonisë së Veriut – AEMV pran Odës Ekonomike të Maqedonisë së Veriut.

Takimi i punës do të zhvillohet në ambientet e Odës Ekonomike të Maqedonisë së Veriut në katin e 5-të.

Pas takimit, në ora 12:00 janë paraparë edhe deklarata për mediat nga ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi, zëvendës-kryetari i Odës Ekonomike dhe kryetar i Asociacionit energjetik të Maqedonisë së Veriut Koço Angjushev dhe kryetari i Komisionit Rregullator për Energjetikë Marko Bislimovski.