Komandanti i zjarfiksave Uka Aliti po e dëshmon veten human edhe me kafshët. Ai sot së bashku me një zjarrfikës ka shpëtuar nga ngecja cjapin i kishte ra në lumin Shkumbin në Tetovë.

“Human në profesion me❤Sot një intervenim nē shpëtimin e një cjapi i cili kishte ra në lumin Shkumbin ku edhe i gjith mundi doli me sukses, shpētuam cjapin dhe nxorëm nga lumi.NJ.T.K.Z TETOVË”, shkruan Uka Aliti.