Në emisionin Klan Debat kreu i PDSH-së, Menduh Thaçi tha se:

”BDI bën filma, ato bëjnë kësilloj trika dhe manipulime, ai organizim është një trillim sepse në fund të fundit ato vetëm se janë vendosur, kjo tani që po e bëjnë në terren e imitojnë PDSH-në sepse janë në buzë të falimentimit si BDI dhe shumë shpejtë do dalin gjëra të tmerrshme në shesh”