Në fazën finale hyn raundi i parë i lojës shpërblyese “LUAJ, MBLIDH DHE FITO”, të cilën Video Lottery Casinos Austria e realizon në platformën e vetme ligjore për lojërat e fatit online në vend – 2win.mk. Loja shpërblyese ka një fond total prej 6.684.831,00 denarë.

Në të vetmen platformë ligjore për lojërat e fatit online në vend – 2win.mk, loja shpërblyese LUAJ, MBLIDH DHE FITO është në vazhdim për kënaqësinë e lojtarëve. Raundi i parë filloi saktësisht në mesnatën e datës 20.05.2022 dhe do të zgjasë deri më 17.06.2022. Raundi i dytë do të nisë më 18.06.2022. Rregullat për lojën shpërblyese “LUAJ, MBLIDH DHE FITO” janë publikuar në platformën e lojërave 2win.mk.

Lista e çmimeve në raundin e parë përbëhet nga 30 pjesëmarrësit e parë më të lumtur në listën përfundimtare të renditjes me orarin e mëposhtëm të niveleve të çmimeve të shpërndara, të cilat janë të njëjta për të dyja kategoritë (video lotari dhe lojëra elektronike, baste sportive):
Vendi i renditjes Numri i çmimeve sipas kategorisë për raund Lloji i çmimit
1 1 MOTOR – SKUTER 50cc
2 1 ELEKTROTROTINET
3 – 4 2 biçikleta
ORË DIGJITALE 5 – 6 2 KRAHË
7 – 10 4 SHMIMI PARAQI 12000 denarë
11 – 20 10 SHMIMI PARAQI 6000 denarë
21 – 30 10 SHMIMI PARAQI 3000 denarë
Totali i çmimeve 30

Gjatë lojës shpërblyese do të jepen gjithsej 240 çmime në 3 raunde për secilën kategori, si dhe çmimet kryesore, në fund të lojës shpërblyese, për secilën kategori. Loja shpërblyese realizohet përmes platformës së vetme ligjore për lojërat e fatit 2win.mk në të dyja kategoritë: video lotari dhe lojëra elektronike dhe baste sportive. Çmimi kryesor është 1 milion denarë, i cili do të ndahet në të dyja kategoritë në fund të lojës shpërblyese.