Roberti dhe Laureta janë çifti më i ri në showbizin kosovar.

Dyshja publikojnë vazhdimisht imazhe, duke shfaqur momente të shumta për ndjekësit që kanë.

Në një imazh të fundit, ku e ka publikuar Laureta, tregon që Roberti e pengon në realizimin e një videoje.

Me buzëqeshjen në fytyrë, ajo tregon lumturinë që po përjetojnë së bashku.