Nga Prishtina ku zhvillohet mbledhja e 8 mes qeverisë së Shqipërisë dhe qeverisë së Kosovës, Kryeministri Edi Rama ka folur për marrëdhënien mes tij dhe Kryeministrit Albin Kurti.

Kreu i qeverisë shqiptare tha se mes tij dhe homologut Kurti nuk ka asnjë çështje të hapur.