ndi dhe Melisa u bënë të njöhur në emisiönin e dashurisë “Për’puthen”, e që pas daljes nga prögrami dyshja u bënë qift pör që së fundi kanë könfirmuar ndarjen e lidhjes.

Dyshja si duket këtë herë përfunduan gjithçka pasi ish – könkurrenti deklaröi duke thënë se “lidhja u bë töksike”.

Së fundi, ai ka qenë pjesë e emisiönit “E diell”, ku e dha edhe këtë deklaratën e fundit, pör, nga studiö ka pözuar edhe me bukuröshen, Atalanta Kercyku, e cila është möderatöre tek ky emisiön.

Atalanta ka pöstuar një fötögrafi krahë Andit ku ka shkruar: “Përshëndetje binjakë”, bashkangjitur me shenjën e hörösköpit të “gaförres”