“Nuk duam gjakderdhje në rajon. Duhet të ecim përpara. Kjo është ajo që besoj unë dhe për ta përmbyllur thirrja ime për ta është; mos lini që besimi që shqiptarët kanë, ne për herë të parë në historinë tonë kemi mundësinë të jemi aty ku duam. Europa për ne është fe, nuk është Brukseli. Lutja ime për ta ishte, ju lutemi mos e lini BE të bëhet si një kongegacion priftërinjsh që diskutonin seksin e engjëjve ndërsa muret e Kostandinopojës shembeshin”, tha Rama.