Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë njofton se komunikacion në vend po zhvillohet në rrugë të thata, ndërsa pritje të gjata për dalje nga vendi.

Nga LAMM njoftojnë se në vendkalimin kufitarë në Tabanoc për të dalje nga vendi pritet rreth 30 minuta, ndërsa në vendkalimet tjera kufitare nuk ka pritje të gjata për dalje dhe hyrje nga vendi.

Nga atje thonë se komunikacioni jashtë mjediseve urbane po zhvillohet me intensitet të lartë.

Nga LAMM u bëjnë thirrje shoferëve që të kenë kujdes me shpejtësinë e veturave, veçanërisht nëpër luginat e vendit ku mund të ketë rrëshqitje të dheut.