Pas një sëmundje sot ndërroi jetë Nahil Ramadani nga Tetova, ish ushtarë i UÇK-së dhe i plagosur në betejën e Koshares.

Nahil Ramadani u lind 21.11.1974 në Tetovë
Në moshën 5 vjecare bashke me familje mergojne ne Hamburg te Germanise
Ne vitin 1998 ju bashkangjit UCK-së.

Ai pas luftes perseri u kthye ne Hamburg ku veproj dhe punoi bashke me familje deri ne frymen e ti te fundit.

Nahili la pas vetes gruan dhe 3 femijë.

Një jetë të tërë kushtuar atëdheut.

Prehu në Paqe!

Lavdi!