Ramiz Merko në emisionin Klan Debat thotë se në rrugët e Strugës nuk ka asnjë gropë, madje e krahason me Zvicrën.

”Po të hyni në fillim të Ohrit çdo e treta shtepi është me çati të prishur e me tulla merreni dhe inçizoni, në Strugë nuk kemi ashtu shtëpi gjitha janë të sistemuara gjitha janë të reja ejani dhe shihni nëse nuk janë më të mira se Zvicra nëse gjeni edhe një gropë dhe ndonjë vend ku nuk është shtruar asfalt gjithashtu edhe ruralet ” – tha kreu i Strugës, Ramiz Merko.