Tanimë sezonin veror ka nisur plotësisht dhe ashtu si çdo vit, shqiptarët e Kosovës dynden në vendin tonë sidomos gjatë fundjavës.

Lehtësirat në doganë janë ndjerë këtë vit, duke u shkaktuar me radhë të gjatë për kontrolle, por kufiri tani duket se është “zhvendosur” te trau në Kalimash.

Paraditen e sotme janë krijuar radhë të gjata trafiku në “Rrugën e Kombit”, kryesisht në afërsi të trarit ku bëhet pagesa në Kalimash.

Kompania kishte tentuar të marrë masa duke shtuar edhe dy sportele në krahun e kundërt, por sërish nuk është shmangur trafiku./albeu.com