Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë së Veriut në përputhje me të dhënat e Institutit për Shëndet Publik njoftonë se në 24 orët e fundit janë realizuar 1.101 testime për Kovid-19 ndërsa janë diiagnostifikuar 168 raste të reja prej të cilëve 28 janë riinfektime. Gjatë 24 orëve të fundit si të shëruar jan ë regjistruar 90 pacientë ndërsa nuk janë paraqitur raste të humbjes së jetës si pasojë e Kovid-19

Nga fillimi i pandemisë e deri tani në vendin tonë janë realizuar 2.079.613testime ku të infektuar janë 313.708, Të shëruar: 303.73, Të vdekur: 9.322 dhe numri i rasteve aktive në vend shënon 648 Shkupi është qyteti me më shumë raste aktive, pasuar nga Ohri dhe Manastiri.