WhatsApp vazhdon të punojë në zhvillimin e aplikacionit dhe risia që po vjen do t’i lirojë përdoruesit nga disa shqetësime.

WhatsApp njoftoi më herët se numri i anëtarëve të bisedës në grup do të rritet në 512, reagimet ndaj mesazheve dhe transferimet e skedarëve më të mëdhenj janë njoftuar, dhe tani fokusi është qartësisht në diskrecionin.

Risia që WhatsApp po teston aktualisht është heqja e njoftimeve për daljen nga grupi. Në të ardhmen, njoftimin do ta marrin vetëm administratorët, jo të gjithë anëtarët e grupit.

Shumë do të pranojnë se duan të largohen nga grupe të caktuara, por mos e bëni këtë sepse çdo anëtar i grupit do ta vërejë, gjë që rezulton me nervozizëm. Megjithatë, një përditësim i ri i aplikacionit do ta lehtësojë atë situatë.

Nuk dihet ende saktësisht se kur do të arrijë në cilën platformë do të shfaqet fillimisht, iOS apo Android, por sigurisht që do të jetë një lehtësim.