Nëna e CEO së Tesla, Elon Musk, Maya Musk, është bërë modelja më e vjetër në kopertinën e revistës ‘Sports Illustrated Swimsuit’.

Ajo është një nga katër modelet që janë yjet e kopertinës së revistës për vitin 2022, si dhe yjet amerikane Kim Kardashian, këngëtarja Clara dhe sipërmarrësja e modës Yumi Nu.

“Mendova se njerëzit do të më mbyllnin si të çmendur nëse do të isha modele për Sports Illustrated. Dhe tani, ja ku jam. Jam shumë e emocionuar që mund t’u tregoj njerëzve se gratë janë të bukura në vitet shtatëdhjetë,” tha Maye.
74-vjeçarja u fotografua nga Yu Tsao në Belize, teksa kishte veshur një body Bahia Maria me detaje lulesh 3D.