Është zhdukur Ismaìl Aliji nga Gostìvari. Është 12 vjeçar, dhe tashmë tre dìtë nuk dìhet për fatìn e tij.

Mbanë fanellë të kaltër, tuta sportive dhe atlete të zeza.

Kush ka info të paraqìtet në: 077 840 992.