Kolonë e madhe e veturave të cilat dëshirojnë të hyjnë dhe të dalin nga Maqedonia e Veriut është shfaqur në këto momente në vendkalimin kufitar Bllacë. Qytetarët kanë shfaqur shqetësime pasiqë pritjet janë të mëdha për hyrje në vend derisa nuk ka ndonjë sqarim nga ana e autoriteteve se pse ndodhin këto pritje.