urgen Klopp është zgjedhur trajneri më i mirë i vitit në Premier League për sezonin 2022/23.

Ndonë se nuk arriti të shpallej kampion në këtë sezon, gjermani u vlerësua lart për kontributin e tij në aspektin e arritjes së finales së Champions League.

Gjermani e fitoi edhe Carabao Cup dhe FA Cup brenda kë tij sezoni, ndërsa dështoi për vetëm një pikë në fitimin e Premier Leagues.

Skuadra e tij do të ballafaqohet të shtunë n më fillim nga ora 21:00 me Real Madridin në kuadë r të finales së Champions League.