Sot, gjatë ndeshjes së fundit të kampionati të futbollit mes FC Shkupit dhe Akademia Pandev, ku përfundoi 3-0 dhe Shkupi u shpall kampion, në stadium u vërejtën figura të larta të pushtetit dhe politikës.

Përveç zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubit, që është një fans i FC Shkupit pjesëmarrës në stadium ishin edhe kryeministri Kovaçevski, kryetari i BDI-së Ali Ahmeti, kryeparlamentari Xhaferi, ministri i Shëndetësisë Bekim Sali, kryetari i Çairit Visar Ganiu dhe shumë politikanë të tjerë kryesisht funksionarë të BDI-së.