E veshur me një korset dhe me taka, Eva Longoria ka bërë një fotosesion për L’Oreal teksa ajo është e famshmja e parë që ka pritur festivali edicioni i 75-të të filmit në Kanë

Eva Longoria ka rrezatuar teksa është parë sot në një hotel në Kannes ku është duke qëndruar për festivalin më të madh të filmit në Europë.

Aktorja (47) ka bërë një paraqitje si në filma të animuar teksa ngjitet afër një ballkoni të hotelit për të bërë një fotosesion të ri për L’Oreal.

Ylli i “Desperate Housewives” ka shfaqur edhe njëherë klasin e saj në këtë festival.