Këngëtarja Elvana Gjata ka ndarë një moment paparazi që e ka postuar vetë

Derisa këto momente mund të jenë një “scoop” i mirë për media, ku ndodh shpesh që këngëtare dhe modele të rrëzohen gjatë defilimit të kuq apo në after-party, Elvana ka zgjedhur që vetë ta sjellë këtë foto.

Duke postuar dy foto në Instagram, Elvana shfaqet me një fustan më të lirë se ai që e kishte veshur gjatë eventit të Valdrin Sahitit, e që ngjasonte me një sirenë të zezë.

“Fashion show vs after-party”, ka shkruar Elvana teksa tregon vetën ku është rrëzuar në makinën që e kishte përcjellë atë tek after-party.