Kourtnye Kardashian i ka qëndruar besnike stilit të saj prej rokereja, ku është shfaqur me çizme të mëdha të zeza në një vizitë të gjinekologu në një qendër të mbarsimit artificiale ku ajo dhe i fejuari i saj, Travis Barker, morën lajme pozitive nga mjeku

Kourtney Kardashian është paraqitur si një rokere tipike, teksa është parë duke bërë një kontroll për mbarsim artificial në episodin e fundit të The Kardashians.

Ylli i televizionit (43), është në një qendër të mbarësimit në Venecia me të fejuarin e saj, Travis Barker (46) e ku çifti kanë marrë lajme pozitive nga mjeku i tyre.
Gjatë incizimit të brendshëm me ultrasound, Kortney shihet e shtrirë dhe ka të veshur një palë çizme si dhe një duks dhe bartë syze dielli të mëdha.