Me datë 18.05.2022 në periudhën nga ora 09.50 deri në ora 11.30 në rrugën e “Ilindenit” dhe në rrugën “180” në Tetovë, zyrtarë policorë nga SPB Tetovë, me urdhër të gjykatës kanë arrestuar personat SH.A.(63) nga Rogla e Tetovës dhe E.R. (21) nga Tetova për vuajtje të dënimit me burg. Personat pas arrestimit janë dorëzuar për vuajtje të dënimit në INKP Tetovë për të vuajtur dënimin.
……