Trupat ruse vijojnë operacionet e tyre në Mariupol, por jo vetëm, ku janë fotografuar duke ngarkuar municione ushtarake në automjetet e tyre të luftës.

Këto pamje janë dëshmi që lufta do të vijojë dhe se Rusia nuk ka ndërmend të ndalet edhe pse mohon të gjitha masakrat dhe krimet e luftës që janë kryer në Bucha dhe në çdo qytet tjetër në Ukrainë.