Kryetari i Komunës së Sarajit Blerim Bexheti tha se janë duke vazhduar  punimet për ndërtimin e Impiantit për trajtimin e ujit të pijshëm në vendbanimin Rashçe informon Tetovasot.

Sipas kreut të Komunës ,me ndërtimin këtij Impianti pritet të zgjidhet problemi për furnizim me uj të pijshëm në vendbanimet: Rashçe, Kopanic, Bojan, Bukoviq dhe Llaskarc.Tetovasot

https://fb.watch/cjK7h6QeQ9/