Nga Sektori për Punë të Brendshme Tetovë njoftojnë se mbrëmë (21-prill), dhjetë minuta pas mesnate, zyrtarët policorë të SPB-Tetovë kanë privuar nga liria 36-vjeçarin G.M. nga Tetova, për arsye se e kishte sulmuar fizikisht personin V.A. (37) rrethina e Tetovës, deri sa ka qenë në vendin e punës në Spitalin klinik në Tetovë, i njëjti është sjellë në mënyrë agresive edhe ndaj policëve të cilët kanë ndërmarrë veprime zyrtare rreth këtij rasti.
Personi G.M. është ndaluar në Stacionin Policor Tetovë dhe pas sqarimit dhe dokumentimit të plotë të rastit do të përgatitet parashtresa përkatëse.