Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski sot pas pyetjes së gazetarëve për hapjen e Qendrës Kulturore “Vanço Mihajlov”, tha se kjo është e papranueshme dhe provokim.

“Ajo që ndodhi në Manastir, hapja e kësaj qendre është e papranueshme dhe është provokim dhe në asnjë mënyrë nuk do të kontribuojë në vendosjen e marrëdhënieve të mira fqinjësore”, tha Spasovski.