Shefja e Prokuroria Publike Themelore për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskovka sot ekskluzivisht për TV21 ka paralajmëruar hetim të madh.

Në emisionin “10 Minuta” në TV21 ajo potencoi se më vonë, gjatë mbrëmjes do të ketë kumtesë nga ana e PPTh NKOK për të cilën konsideron se publiku do të jetë i interesuar.

“Sot, më vonë do të ketë njoftim dhe mendoj se publiku do të jetë i interesuar.
A mund të zbulojmë diçka?
Jo tani pasi mund të na pengojë”, tha Ruskovska.