Rusia ka vendosur sanksione kundër 29 zyrtarëve, biznesmenëve dhe gazetarëve amerikanë, duke përfshirë zëvendëspresidenten Kamala Harris dhe CEO të Meta, Mark Zuckerberg.

Sanksione të tjera u vendosën ndaj 61 shtetasve kanadezë.

Kjo është bërë e ditur nga Ministria e Jashtme e Moskës, cituar nga TASS.