Pas prerjëve të drunjve në rrugën Strasho Pinxhur me urdhër të kryetarit Bilall Kasami ka reaguar edhe Lista më e miër për Tetovën ku aktualisht ka edhe dy këshilltarë. Sipas tyre ky veprim skandaloz kërkon përgjegjësi dhe kryetari menjëherë duhet të shpjegojë se si ka ardhur deri te ky veprim skandaloz.

“Lista Më mirë për Tetovën dënon ashpër veprimin e papërgjegjshëm të prerjes së drunjëve në rrugën Strasho Pinxhur!
🔴 Sakrifikimi i drunjëve dhjetravjeçarë me arsyetim se ata dëmtojnë trotuaret dhe pengojnë rindërtimin e rrugëve tregon mungesën elementare të respketit ndaj trashigimisë së qytetit dhe ambientit.
🔴 Thërrasim Komuna e Tetovës / Општина Тетово dhe udhëheqësinë e saj që në afat sa më të shkurtër kohor të shpjegojë para qytetarëve procedurat që sollën deri tek ky veprim skandaloz dhe të mbajnë përgjegjësi për të njejtin!” thuhet në reagimin e listës më mirë për Tetovën.

Nga ana tjetër edhe OJQ ECo Guerilla ka reaguar duke kërkuar përgjegjësi penale për atë që ka dhënë urdhër.
Ndryshe në rrejtet sociale kanë nisur edhe reagime të qytetarëve që nuk dihet nëse do të protesojnë ditëve në vijim për një skandal të tillë./TS/