Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani me Ministrin e Transportit dhe Lidhjeve, Blagoj Boçvarski dhe Drejtorin e MEPSO-së, Orhan Murtezani, nesër (e shtunë, 16 prill 2022) do të presin delegacionin qeveritar nga Republika e Bullgarisë në krye me Kryeministrin, Kiril Petkov dhe Ministren për Punë të Jashtme, Teodora Gençovska, në një vizitë pune në Korridorin 8.

Në orën 15:30, të dy delegacionet do të vizitojnë linjën e transmetimit që fillon nga “Manastiri 2” dhe është pjesë e projektit për lidhjen energjetike të Korridorit 8, i destinuar për realizimin e interkonjeksionit Maqedonia e Veriut-Shqipëri.