Lëkundje tërmeti janë ndjerë në vendin tonë. Sipas të dhënave të para sizmologjike, tërmeti është ndjerë në Tiranë, Durrës, Shkodër, Lezhë, Korçë, Vlorë, Lushnje etj.

Epiqendra e tërmetit ka qenë në Bosnje-Hercegovinë me magnitudë 5.9 në një thellësi 10 kilometër nëntokë dhe ka zgjatur për disa sekonda.

Nga tërmeti në vendin tonë nuk ka raportime për dëme materiale.

Lëkundjet e tërmetit janë ndjerë edhe në Kosovë, Mal të Zi dhe Kroaci.