Paramendoni,
kush e ka drejtesinë në dorë
disa hajdutë me detyrë Prokurorë!

Shkruan: Bedri Ajdari

Pas kryerjes se obligimit qe e kishin marre si detyre per t’i fajsu shqiptaret e pafajshem nga mafia ne shtet, per ta procedu lenden “Monstra”!
Fillimisht lenda i ndahet Prokurorise hajdutale e ashtuquajtur Speciale, me Prokuror te korruptuar, per te cilet Antikorrupcioni ka ngritur Kallzim Penal, per keqperdorim te detyres zyrtare dhe fshehje te te ardhurave ne lartesi prej 20 rrogave per secilin prej hajduteve, mes tjereve Fatime Fetai dhe Gavril Bubevski, te cilet e kryen misionin e marre me nxitim, te cilet kerkuan maksimumin e denimit sepse duheshte t’i mbrojne kryersit e vertete te vrasjes se pesfishte te Liqeni i Smilkoves, qe sa ma shpejt te arrijne deri te premtimi i dhene nga mafia: mjete materijale ne cash, e qe te afermit e tyre do t’ua transferonin ne bankat e Zvicres sidhe avansim ne detyre:
– Gavrillin e bejne shef ne Prokurorine e Larte te Shkupit,
– Fatimen Prokurore ne shkallen e larte te Prokurorise

Jo me larg se dje me 10 Prill 2022 kuptuam se Avokati shtetror ka ngritur Kallzim Penal per ish Prokurorin Specijalist “hajdut” Gavrill Bubevskin, aktualisht shef i Prokurorise se Larte ne nivel te Shkupit.

P.S. Behet fjal per 17.5 milion Euro dhe nga 20 rroga te Prokurorit per secilin prokuror.

Ja pra kush e ka pase ne dore fatin e te akuzuarve te pafajshem ne rastin “Monstra”, keta jane te perkedhelurit e mafias qe operon ne shtetin e Maqedonise se Veriut!
Keta jane qe nuk e llogariten faktorin Zot dhe se do tu kthehet nje dite bumerang dhe do tu behet KAFSHATE QE S’KAPERDIHET!