Një grua është zhdukur në Gjilan nga 23 prilli dhe akoma nuk dihet që për të.

Në raportin e policisë thuhet se vëllai i gruas në fjalë ka thënë se ajo është larguar nga shtëpia prej datës së lart cekur.

Sipas tij, ajo ka probleme me depresionin dhe këtë gjë e ka përsëritur edhe me parë, rasti është duke u hetuar, transmeton KlanKosova.tv.