Në fshatin Shipkovicë të Tetovës për “kryeplak” të katundit vendoset një grua. TV Klan vizitoi mbledhjen e kryesisë të anëtarëve të këtij fshati ku dhe u emërua Qibatie Kurti si “kryeplakë”, transmeton TS.

Më poshtë pamje nga mbledhja: