PRETENDIMET E SHKËNDIJËS JANË EDHE EUROPA

Duke pasur parasysh qëllimin dhe funksionimin e mirëfilltë, drejtuesit e klubit të futbollit Shkëndija kanë angazhuar legjendën e futbollit Artim Shaqirin në postin drejtor sportiv të klubit.

Fituesi i katër titujve Kampion, tre herë fitues i Kupës dhe një herë fitues Supekupës së Maqedonisë së Veriut klubi i futbollit Shkëndija, ka angazhuar legjendën e futbollit Artim Shaqirin në postin drejtor sportiv i cili pretendon për një Shkëndijë me një organizim më të mirëfilltë.

ARTIM SHAQIRI – DREJTOR SPORTIV I KF SHKËNDIJA

“Në të njëjtën gjë në atë drejtim është edhe klubi Shkëndija bëhet një klub serioz. Nuk diskutohet në ballkan por edhe më lartë në Europë. Me investimet që janë bërë s’mundet të mbrimë deri diku që të realizohet një projekt, rezultate që gjatë kohë janë pritë në Shkëndijë”

ARTIM SHAQIRI – DREJTOR SPORTIV I KF SHKËNDIJA 

A mund të presim një Shkëndijë më ndryshe

“Normal, gjithnjë punojmë që të ketë ndryshim për të mirë, d.m.th mos të mbesim me at që kemi qenë dhe të jemi të kënaqur sepse futbolli nuk është i tillë, duhet gjithnjë çdo ditë të kërkojmë më tepër, të bëjmë më tepër. Normal, të punojmë që të dalim kampion çdo vit, mos ta teprojmë por ambiciet e Shkëndijës janë ato të cilët kërkojnë titull, por jo vetëm titull kërkojmë edhe Europën”

Këto komente Artim Shaqiri i bëri në intervistë ekskluzive për Klan Maqedoni, që u emitua në emisionin Happy Day