Mbrëmë rreth orës 02:00 në Gostivar, pjestarët e policisë të SPB-Tetovë e kanë privuar nga liria personin A.S. (29) nga fshati Vrbjan i Rekës e Poshtme, tek i cili është gjetur heroinë. Ai është ndaluar në Stacionin Policor Gostivar për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit dhe do të përgatitet parashtresë përkatëse.Ts